HDP

HDP – van oudsher Hans Decoratieve Presentaties – is een klein bedrijf gespecialiseerd in natuurverf van gerenommeerde merken. Kwaliteitsverven op basis van natuurlijke ingrediënten. Duurzaam, esthetisch verantwoord en gericht op minimale belasting ten aanzien van milieu- en gezondheidsfactoren. Natuurlijke ingrediënten zijn herwinbare grondstoffen direct uit de natuur, zoals plantaardige oliën (lijnolie) en natuurlijke kleurstoffen.

HDP levert natuurverf voor de vakman en de doe-het-zelver van de merken; Auro, Aquamarijn, Uula en Tierrafino. Uiteraard kunt u ook terecht voor aanverwante producten.

Kwaliteitsverf op basis van natuurlijke ingrediënten

Los van het feit dat natuurverf volledig uit natuurlijke, herwinbare, en biologisch afbreekbare bestanddelen bestaat en dus ook volledig duurzaam is, zijn er nog veel meer voordelen t.o.v. de synthetische verven;
  • Betere hechting De hechting van natuurverven is door de fijne moleculen van het bestandsdeel lijnolie beter dan bij synthetische verven.
  • Ondergrond ademt meer en bevordert een vochtregulerende werking Natuurverf laat het hout én muren ademen zodat die hun vochtregulerende werking behouden en dus niet afgesloten worden zoals bij synthetische verf.
  • Beter bestand tegen invloeden Natuurverf is door de lijnolie elastischer en is daardoor beter tegen scheuren en stoten bestand.